Tilda i ord

Alla inlägg under september 2008

Av Tilda - 24 september 2008 13:44

Ute på ön nu, det är fint här. Lägenheten är stor och stjärnorna lyser extra mycket. Såg dock en av dem falla inatt, eller åtminstone föll det lite stoft. Det är vackert väder idag så jag ska nog göra en kopp te, ta ett block och sätta mig med min musik ute på balkongen sen. Inte ens moln finns det på himlen! Syster kommer hem först om tre timmar så jag har tre timmar på mig att inte göra någonting :) Saknar söt men nu är det inte lång tid kvar, två, en dag iiih :D lycka. På lördag blir det liseberg, kallt! Men säkert en aning mysigt :) Jag lyckades att köpa ett par jeans och världens mysigaste halsduk igår. Lustigt, jag var inne på Gul&blå i sthlm och testade typ 10 par jeans och inga passade, igår var jag inne på Carlings och testade tre jeans och ALLA satt skitsnyggt. Självklart var dem dyraste snyggast men men jag har inte köpt jeans på två år så antar att jag förtjänade att köpa dem. hoppas det iaf :)

Jag ska nog flytta ut hit i nästa vecka, bara bo här en vecka men tror sis och jag behöver det. Det hade varit skönt iaf. Man blir dock avskuren från alla sociala kontakter typ :/ Det är synd att det är så långt från stan här ifrån, hmhm. Nej nu ska jag ut på balkongen :D


with love

Tilla.

Av Tilda - 23 september 2008 11:48

Haha, min hals hatar mig. YES, jag hatar dig också! Så det så.

Jag grät inte när jag vaknade, bonuspoäng bonuspoäng! Men något skumt drömde jag, min mage skriker det. Fast jag försöker ignorera det, det går med mellanrum. Inte jämna. Molnig dag, inget regn, ingen blåst. Hem-till-syster-dag. Oj vad jag tjatar om det men jag woah längtar :D Det finns bara en som är exakt lika knäpp och konstig som jag och det är hon, hon får mig att känna mig lite mindre ensam.


Idag är det tre, två, en dagar kvar :D


JUST DET! jag drömde om en båt! Vi var ute med en stor båt, fast innan hade vi bott i ett stort gammalt hus. Och vi köpte mat på en ö, i en affär som såg jätteliten ut men som var enorm. Det var MASSOR utav konstiga människor med, människor som jag inte träffat på flera år. Ush konstigt konstigt.  


well dagen ska gå sin väg och jag ska hitta något jag tror på, confused.


with love

Your Tilla. 

Av Tilda - 22 september 2008 20:32

Idag har slösats bort på sagan om de två tornen, en kopp te, lite dator, telefon och passa lillebror. Imorgon åker jag hem till systern min, GAH! underbart och lite mer därtill. Söt sitter och pluggar, bror tittar på tv, mamma är på päron-möte i skolan och pappsen på utvecklingssamtal. Matilda = ENSAM. Men det är hon rätt bra på, oftast. Små små fjärilar borde flyga omrking min skalle, färgglada och lika fria som mina tankar. Galen tanke med en rosa fjäril i håret blir en måndagkväll en aning skojjigare. Lite ont i halsen men helt ovärt att klaga på det. Så det skiter vi i. Annars så sitter jag här med mina andetag för mig själv och lyssnar på när min bror ropar mitt namn, väldigt ointressant. Inatt vill jag sova på min kudde och drömma en dröm som inte ger mig kväljningar eller tårar. 

nu börjar det bara komma trista tankar så.. hmm tjo på er.

Och katrinelundgänget, JAG SAKNAR ER! <3


with love

Tilla 

Av Tilda - 22 september 2008 12:36

Hemma från stockholm och min säng är nog bäst i världen på att kramas. och hej hopp så glömde jag av alla tankar som jag tänkte dela med mig av. pyser nog in ikväll istället. ha det bra tills dess. 


with love

Tilla. 

Av Tilda - 16 september 2008 15:09

Idag är bara en dag som man vill radera, den utför inget vettigt den bara plågar mig med en massa tankar. Tvingar mig att inse att du kommer att vara borta från mig i tre månader och jag har fortfarande inte lyckats komma på hur jag ska klara av Julen utan dig, hur jag ska hantera hela den kalla desperata envisa och mörka vintern utan dina skratt om kvällarna. Hur jag ska göra för att inte gråta mig till sömns varje natt, hur jag ska sitta hela julafton utan att höra ditt skratt eller dina sjuka kommentarer. Utan att ha någon som fattar vad jag menar innan jag ens har sagt det. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket. såå obeskrivligt mycket.

Du känns så otroligt långt borta, det gör så ont. Så ont.

Av Tilda - 9 september 2008 11:42

Halvt arbetslöshet suger ungefär jättemycket, bara så ni vet det.

Idag finns det åtminstone planer på schemat dock så är det inte alltid så. Mamma och pappa är iaf experter på att komma på bra saker man kan göra när man enligt dem "inte har något viktigare för sig". Imorgon blir det till och spakla väggen, läsa körkortsteori och åka och simma. Ska nog simma idag med hade jag tänkt :D Yeeeeesbox.


Idag ska biljetterna till Lund köpas, yay. Bara tre dar kvar nu, iiiiih LÄNGTA :) Och sen blir det tre dar hemma och sen pyser vi iväg till sthlm, GREAT :D gött o ha en hel vecka planerad :) Nu ska jag ta mig i kragen och åka in till stan och krama Jen samt köpa biljetter, great. 


(syster, du är dum dum dum. Och jag börjar läskigt nog vänja mig nu. Saknar dig like hell. din kärlek är hela mitt hjärta. alltid vi.) 


Langar en dikt jag hittade nyss som jag faktiskt glömt bort.


En anklagelse mot världen
för nu finns inget kvar
tomhet bedövar mig
håller mig borta från omvärlden
jag är ett eko av krav
mina ord ramlar iväg
kan bara se dina läppar
känner hur du inte orkar mer
allting äter upp mig
vad ska fylla mina lungor
förtvivlan besvikelse rädsla
förlorad åt mitt eget hat
det är endast jag.



with love Tilla

Presentation

Du ser saker, och säger: Varför? Men jag drömmer saker som aldrig funnits och säger: Varför inte?

Omröstning

Har du skrattat idag?
 Ja
 Nej
 Vet inte

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Bloggar

Smågodis


Ovido - Quiz & Flashcards